Tabletten

Trenbolone Enanthate in de vorm van tabletten – Voordelen en nadelen

De tabletvorm van Trenbolone Enanthate is minder populair dan de injecteerbare vorm. Trenbolone Enanthate in tabletvorm is het meest bekend als methyltrienolon. Andere namen op de markt zijn Tren-tabbladen en Methyl-trenbolon. Injecties met Trenbolone Enanthate of een andere steroïde zijn veel efficiënter. Injecteerbare steroïden worden gemaakt en verkocht door veel gerenommeerde fabrikanten op de binnenlandse markt. Sommige atleten en bodybuilders geven nog steeds de voorkeur aan pillen boven injecties vanwege het gemak. Zoals bij alle orale en injecteerbare steroïden, zijn er voor- en nadelen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Bedenk dat sommigen tabletten alleen leuker vinden omdat ze handiger zijn dan zelfinjecties. Maar nogmaals, luister niet alleen naar wat anderen zeggen over de voor- en nadelen van elk. Lees verder en neem uw eigen beslissingen.

Trenbolone Enanthate in de vorm van tabletten

Voordelen van Trenbolone Enanthate-tabletten:

De tabletvorm van de steroïde is heel gemakkelijk in te nemen. Bovendien zijn pillen veel handiger als de atleet of bodybuilder altijd onderweg is. In dit geval hoeft de gebruiker de spuit, steroïde fles of ampul en wattenstaafjes / alcohol niet mee te nemen. De tabletvorm is ideaal voor mensen die vaak reizen of aan het werk zijn, waar het onmogelijk is om trenbolon intramusculair te injecteren. Voor degenen die het gebruik van steroïden voor een echtgenoot of een significante ander moeten verbergen, kan de tabletvorm van Trenbolone Enanthate veel gemakkelijker worden verborgen. De tabletvorm van deze steroïde of een andere steroïde is verkrijgbaar in verschillende milligrammen, waardoor het gemakkelijker wordt om de doseringen te kiezen die nodig zijn voor een cyclus.

Nadelen van Trenbolone Enanthate-tabletten:

De nadelen van de populaire steroïde in tabletvorm kunnen worden toegeschreven aan het feit dat systematische toediening van tabletten de lever en de nieren nadelig kan beïnvloeden. De orale vorm van steroïden moet immers door de organen gaan. Tijdens de steroïde cyclus neemt de atleet of bodybuilder dagelijks de tabletten Trenbolone Enanthate in. Continu gebruik van orale steroïden verhoogt de toxiciteit voor de lever. Van Tren-tabletten is ook bekend dat ze het slechte cholesterolgehalte verhogen en tegelijkertijd het goede cholesterolgehalte verlagen. Dit samen met andere cardiovasculaire bijwerkingen kan leiden tot hart- en vaatziekten.

Andere nadelen van het nemen van de orale vorm van Trenbolone Enanthate zijn dezelfde bijwerkingen als bij de injecteerbare vorm. Zoals eerder opgemerkt, zal elk individu de orale vorm van een steroïde anders verdragen en zal de bijwerking ook van persoon tot persoon verschillen.

about author

Petrus Wouters

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *