Injectie

Hoe Trenbolone Enanthate of andere steroïden correct te injecteren

Injecties met Trenbolone Enanthate vereisen naleving van bepaalde regels en aanbevelingen die de effectiviteit van de cyclus en de algehele gezondheid van het individu zullen vergroten. Degenen die de aanbevolen of voorgestelde doseringen negeren, vergroten hun kans op negatieve bijwerkingen. Doseringen en de frequentie van injecties variëren per atleet of bodybuilder. Andere belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het correct injecteren van Trenbolone Enanthate of een andere steroïde is de lengte van de cyclus en het doel van het individu. U zult meningen horen en advies krijgen van steroïde gebruikers van alle niveaus. Dus, hoe weet je welk advies je moet nemen? Neem het advies dat we op onze site geven. Onthoud alsjeblieft dat als je je ongemakkelijk voelt bij zelfinjectie en dit nog nooit eerder hebt gedaan, het oké is om iemand om hulp te vragen. Beter dan genezen, toch?

Hoe Trenbolone Enanthate te injecteren

Hoe Trenbolone Enanthate te injecteren?

Voor de injectie is het belangrijk om het medicijn zelf te bereiden. De aanwezigheid van steroïden met een concentratie van 250 mg / ml is de beste optie. Zo kan de atleet de vereiste dosis nauwkeuriger berekenen in overeenstemming met alle aanbevelingen van de cyclus. De voorbereiding voor injecties wordt uitgevoerd in de volgende stappen:

  • Open de glazen bol;
  • Vul de spuit met de gewenste dosering;
  • Behandel de injectieplaats met een met alcohol geabsorbeerd wattenstaafje;
  • Injecteer de steroïde intramusculair;
  • Breng opnieuw alcohol aan op de plaats na het injecteren van de steroïde.

Voordat u de steroïde injecteert, wordt aangeraden om de fles tussen beide handen te wrijven om de steroïde te verwarmen. Na verhitting is de steroïde klaar om te injecteren. Het is belangrijk op te merken dat injecties uitsluitend intramusculair worden uitgevoerd. De beste gebieden om te injecteren zijn het bovenste deel van de dij, schouder of bilspieren. Het is cruciaal om nooit tweemaal in hetzelfde gebied te injecteren. Draai altijd uw injecties om de site de tijd te geven om te genezen. Wanneer u injecteert op een van de bovengenoemde gebieden, doe dit dan zonder uw spieren te buigen, omdat dit het voor de pin moeilijker maakt om door de spier te gaan.

Om meer vertrouwd te raken met zelfinjecties, raden sommigen aan om voor een spiegel te gaan staan. Hierdoor kunt u de exacte plek zien die u gaat injecteren. Het zal u ook comfortabeler maken met de beweging van het vertragen van de oplossing in de spier. Oefening baart kunst. Iedereen moet ergens beginnen, toch?

Kan ik zelf injecties geven?

De meeste ervaren atleten en professionele bodybuilders zullen zichzelf injecteren. Er zijn echter momenten waarop zelfs de meest ervaren gebruikers zichzelf niet kunnen injecteren en iemand zullen vragen om te helpen. De injectie voorbereiden is niet ingewikkeld; velen zullen echter worstelen met de injectie zelf totdat ze meer ervaring hebben met de procedure. Zenuwachtig of aarzelend zijn is niet ongebruikelijk, maar het beste is om er niet te veel over na te denken. Ken het gebied waar u gaat injecteren en doe het gewoon. Zodra u de naald erin steekt, aarzel dan niet om de steroïde in het gebied vrij te geven. Duw de pin in een continue en gestage beweging totdat de spuit helemaal leeg is. Masseer op dat moment het gebied door het een paar minuten in een cirkelvormige beweging te wrijven. Hierdoor kan de steroïde door de spier gaan en gemakkelijker worden opgenomen.

about author

Petrus Wouters

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *