Cycli

Solo cycli met Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate is een extreem krachtige steroïde die voor het eerst verscheen in 2004 onder het Britse Dragon-label Trenabol. Het is de jongste van de trenbolon-vormen en de enige die niet op medisch gebied werd gebruikt.

Tren Enanthate is een van de meest veelzijdige en krachtige steroïden aller tijden. Het wordt vaak beschouwd als de grootste steroïden die worden gebruikt in snijcycli, maar het is ook vermeldenswaard dat het zeer nuttig kan zijn tijdens perioden van groei buiten het seizoen of in bulkcycli. Deze steroïde heeft het vermogen om massawinst van hoge kwaliteit te bevorderen terwijl het volumineus is zonder waterretentie. Trenbolon kan wonderen doen voor uw lichaam wat betreft het toevoegen van droge spiermassa en kracht. Het kan er ook voor zorgen dat mensen er verscheurd uitzien. Zo goed is het! Als je niet gelooft wat we je vertellen, vraag het dan de volgende keer dat je naar de sportschool gaat.

Trenbolon is een steroïde die niet mag worden gebruikt door degenen die nieuw zijn in de steroïde wereld. Het heeft verschillende bijwerkingen die soms behoorlijk hard kunnen zijn. Meer ervaren gebruikers van steroïden, bodybuilders en atleten die kennis hebben van hoe het werkt en wat het kan, zullen vaker met Tren fietsen dan degenen die niet bekend zijn met de eigenschappen en kenmerken ervan.

Deze steroïde kan op zichzelf worden gefietst, maar gebruikers zeggen dat cycli van Trenbolone Enanthate alleen hun potentieel zullen beperken. Het is van cruciaal belang om een ​​vorm van testosteron te gebruiken tijdens het fietsen met alleen trenbolon.

Solo cycli met Trenbolone Enanthate

Solo cycli

Alleen cycli van Trenbolone Enanthate moeten altijd een vorm van testosteron in de cyclus bevatten. Dit is erg belangrijk omdat Tren en alle steroïden de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam onderdrukken. Hier is een gebruikelijke cyclus van acht weken:

WeekTrenbolone Enanthate
1200-400mg per week
2200-400mg per week
3200-400mg per week
4200-400mg per week
5200-400mg per week
6200-400mg per week
7200-400mg per week
8200-400mg per week

Hieronder vindt u een tien weken durende Trenbolone Enanthate-cyclus (met testosteron):

WeekTrenbolone Enanthate
1400mg per week
2400mg per week
3400mg per week
4400mg per week
5400mg per week
6400mg per week
7400mg per week
8400mg per week
9400mg per week
10400mg per week

Testosteron kan worden uitgevoerd met 200 mg per week in beide bovengenoemde cycli.

Tren Enanthate wordt niet vaak gebruikt in solo-cycli. Meer ervaren / gevorderde gebruikers van steroïden zullen deze steroïde gebruiken in snijcycli die zijn gestapeld met Test Enanthate of Cypionate, Masteron, Equipoise, Winstrol en / of Anavar. Voor ballaststoffen kunnen gebruikers Tren Enanthate stapelen met Dianabol of Anadrol en Deca-Durabolin.

Cyclusvoordelen

Solocycli van Trenbolone Enanthate kunnen gunstig zijn als een goede voeding en training ook deel uitmaken van de mix. Deze steroïde kan merkbare grootte en sterkte bieden, evenals schone, gesneden resultaten. Houd er rekening mee dat de resultaten en voordelen van een Trenbolone Enanthate-cyclus van persoon tot persoon zullen verschillen, afhankelijk van het fitnessniveau, het type training en dieet, het percentage lichaamsvet en de duur van de cyclus en de ingenomen dosering. Typische voordelen zijn onder meer een verhoogd uithoudingsvermogen en een verbeterd uithoudingsvermogen, harde spiergroei, snellere hersteltijd, verbeterde vetverbranding en de bevordering van snijwonden, spiergroei en geen waterretentie.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Gangbare PCT-cycli na gebruik van Trenbolone Enanthate duren niet minder dan vier weken en gebruiken Clomid en / of Nolvadex.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie

Je hebt wat informatie in je hersenen opgeslagen na het lezen over Trenbolone Enanthate en enkele solo-cycli. Overweeg je het? Let goed op hoeveel u inneemt en zorg ervoor dat u testosteron in uw cyclus opneemt. We kunnen dit niet genoeg benadrukken en je zult ons uiteindelijk bedanken voor het advies.

Trenbolone Enanthate is zeer krachtig en kan u helpen, zelfs als u het niet met andere snij- of vulstoffen samenvoegt. De sleutel tot het succes is je toewijding en drive om je hoofd in het spel te houden. Hard trainen en goed eten zijn absoluut essentieel voor elke steroïde cyclus. Het eten van voedsel met veel verzadigde vetten en het drinken van tonnen alcohol verslaat het doel van het gebruik van steroïden volledig. Plan je cyclus en schrijf alles op. Het helpt u op het goede spoor te blijven en onderweg kunt u door uw dagboek bladeren en de voorbije cycli bekijken voor het geval u overweegt diezelfde opnieuw te doen. Denk er eens over na, bekijk wat we aanbieden en neem het vanaf daar over.

Cyclus met Trenbolone Enanthate:

De gemiddelde duur van een standaardcyclus op een Trenbolone Enanthate-basis kan 6 tot 8 weken duren. De injectiecyclus is verdeeld in verschillende delen. Als we er rekening mee houden dat een week tot 250-300 mg nodig heeft, heeft de atleet 1-2 ampullen van het voltooide preparaat nodig, dat intramusculair wordt geïnjecteerd. Een uitzondering zijn steroïden van deze groep, waarbij de concentratie van de oplossing niet hoger is dan 75-100 mg. In dergelijke gevallen kan het aantal injecties toenemen. Voor beginners is de beste cycluslengte 4-6 weken met minimale doseringen. Houd er rekening mee dat als we zeggen “voor beginners” we beginners bedoelen voor het gebruik van trenbolon, niet voor het gebruik van steroïden. Trenbolone is een steroïde die niet mag worden gebruikt door een nieuwe gebruiker van steroïden. Ze moeten op zijn minst een paar cycli onder hun riem hebben voordat ze naar zo’n krachtige steroïde springen. Professionele atleten gebruiken de cyclus vaak 3 maanden. Deskundigen bevelen echter het gebruik van aanvullende hulpgeneesmiddelen aan die het optreden van bijwerkingen blokkeren. Tot de meest effectieve behoren Clomid, Tamoxifen of Gonadotropin.

Cyclus met Trenbolone Enanthate

Wat te overwegen tijdens de cyclus?

Tijdens de cyclus van Trenbolone Enanthate wordt aanbevolen om algemene tips en regels te volgen. Speciale aandacht is vereist bij het kiezen van de dosering, voor het begin, midden en einde van de cyclus. Het is het beste om de cyclus te starten met een minimale dosis, zodat het lichaam zich geleidelijk aanpast aan vreemde hormonale geneesmiddelen. Het is bekend dat het Trenbolone Enanthate-hormoon veel superieure anabole eigenschappen teweegbrengt dan veel andere hoog aangeschreven anabole steroïden.

about author

Petrus Wouters

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *