Analogen

Vergelijking van Trenbolone Enanthate met analogen

Trenbolone Enanthate is op de binnenlandse markt verkrijgbaar in een breed scala van verschillende fabrikanten. Atleten hebben de mogelijkheid om een ​​steroïdeconcentratie te kiezen in het bereik van 75-250 mg / ml. Vanwege het officiële verbod op enanthate zijn veel mensen echter actief bezig met het oppikken van analogen van de sportdrug. Voordat we ingaan op analogen van deze verbinding, kopen de meeste ervaren steroïde gebruikers de eigenlijke verbinding vanwege de geweldige resultaten die zijn behaald. Elk individu kan een andere mening hebben als het gaat om trenbolon en analogen. U kunt dus het beste uw eigen oordeel gebruiken.

Vergelijking van Trenbolone Enanthate met analogen

Analogen van Trenbolone Enanthate:

Een van de meest voorkomende analogen die kunnen worden gekocht als enanthate niet kan worden gevonden, is de vooraanstaande Trenbolone Enanthate. Dit medicijn heeft vergelijkbare effecten, maar verschilt in een kortere periode van blootstelling aan het lichaam. De acetaatester van trenbolon werkt zeer snel. Hierdoor heeft acetaat elke dag of om de dag injecties nodig. Trenbolone Enanthate is ook het meest populair onder de trenbolonen. In termen van progestageenactiviteit is nandrolon het beste analoog van enanthate. Deze twee steroïden hebben een vergelijkbare chemische structuur, maar trenbolon wordt verdubbeld tussen de negende en elfde positie. Dit betekent dat trenbolon tien keer krachtiger anabole en androgene werking heeft dan nandrolon.

Moet ik analogen gebruiken?

Het gebruik van analogen is voor sommige atleten noodzakelijk. In de praktijk is het echter het beste om de originele Trenbolone Enanthate te selecteren, die niet 100% kan worden vervangen door andere bekende medicijnen. Bij afwezigheid van enanthate wordt aanbevolen om vergelijkbare steroïden te selecteren, maar alleen van originele oorsprong. In dit geval is het realistisch om de algehele effectiviteit van de impact te behouden en het optreden van een aantal bijwerkingen te voorkomen. Zonder een vorm van trenbolon te gebruiken, kunt u nooit een andere steroïde gebruiken om de resultaten ervan na te bootsen. Wat betreft de vraag of analogen moeten worden gebruikt in plaats van trenbolon, is het antwoord absoluut nee. Trenbolon werkt als geen ander steroïde. De beslissing ligt in waar je naar op zoek bent en ook of je het medicijn daadwerkelijk kunt hanteren vanwege de potentie.

Niemand kan deze vraag voor je beantwoorden. Sommigen zullen voorstellen om alleen het origineel te gebruiken, terwijl anderen je tijdens hun leven zullen vertellen dat ze veel analogen van verbindingen hebben verwisseld. Trenbolone is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder Enanthate, Acetate en Hex. Tren in welke vorm dan ook is krachtig en kan een wereld van verschil maken in combinatie met andere krachtige verbindingen. Vergeet niet dat training een must is!

about author

Petrus Wouters

[email protected]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *